Marta Felip, un cop celebrada la I Cursa de la Dona

Després del gran poder de convocatòria de la primera edició, l’alcaldessa, que va ser una inscrita més a la cursa, valora l’esdeveniment i envia mostres d’agraïment per com va transcórrer tot plegat.

Va ser un dia molt emotiu per a Figueres. Veure els carrers "tenyits de rosa", en aquest clam col·lectiu de les dones de la ciutat, la comarca, i de ben segur que d'arreu, contra el càncer de mama, ens va fer sentir a totes més fortes, més solidàries: invencibles. La I Cursa de la Dona de Figueres va ser un èxit espectacular: hi vam córrer i hi vam caminar dones de totes les edats i circumstàncies, amb la il·lusió ferma de contribuir a la lluita contra la malaltia, una lluita que és de les dones però també de tota la societat. Enhorabona a totes!

Com ja vaig poder fer personalment, vull agrair al Grup Iris la seva iniciativa i tota la feina que fan dia a dia per ajudar les persones que pateixen la malaltia i per treballar per a la prevenció i la curació. I, també, al Club Atletisme Figueres, a totes les persones voluntàries i a totes les empreses patrocinadores, sobretot a Valosport, a l'equip de l'Àrea d'Esports i a la Guàrdia Urbana, i a tothom qui va ser-hi per donar suport a les participants i animar-les. Aquest és l'inici d'un llarg camí. En farem moltes més! Gràcies!

Marta Felip
Alcaldessa de Figueres

Articles relacionats ...