Mónica Lucena, directora artística de la Cobla Orquestra Internacional Costa Brava

La directora artística de la Costa Brava, Mónica Lucena, amb tota una carrera artística al darrera, es mostra il·lusionada amb el nou projecte i ens deixa entreveure que les noves incorporacions a l'equip de la Costa Brava potenciaran un espectacle renovat i molt variat.

Magda Vila: 'Quan he tingut els nens els hi he pogut dedicar temps. Només per això sol ja val la pena'

La Magda Vila, de la Carnisseria Joan & Elena de Cabanes, tenia una vida molt diferent abans de decidir agafar les regnes del negoci familiar. Ara, amb 42 anys i havent format la seva família, està orgullosa d'haver decidit tirar endavant la carnisseria.

Jacky

La Jacky, formada a importants escoles de Girona, és maquilladora i ofereix tot tipus d’obres d’art amb la pintura i el maquillatge. El bodypainting és un dels seus èxits.

Mónica Lucena: Treballem sobretot per treure el talent de cadascú

Mónica Lucena, ballarina i cantant, dirigeix la seva pròpia escola de dansa i cant, amb seus a Roses (c/Puig Sacalm, 11) i Figueres (c/Empordà, 22). Va obrir, ja fa anys, per tal d’oferir una formació integral en dansa, cant i interpretació. Les inscripcions per al nou curs són obertes, presencialment a Roses (de 17 a 20 h) o via telèfon (626547281) i xarxes.

El Racó de l'Alba

Al bell mig de Vilabertran, a la Plaça Major, trobem El Racó de l'Alba. Aquest petit negoci va obrir les seves portes l'1 desembre de 2006. Sempre hi trobem l'Alba, una dona amb una energia envejable.

Carme Salleras, gerent de l’empresa Sersall

Carme Salleras, gerent de l’empresa Sersall, situada al polígon el Pla s/n, de Castelló d'Empúries.

Teresa Lagrifa Custey, gerent de la joieria Tot Or

Teresa Lagrifa Custey, gerent de la joieria Tot Or situada al centre comercial Carrefour a l’Avinguda de Roses, 2,1 km de Figueres.

Pilar Sánchez directora de l’Escola de Dansa i Música

Pilar Sánchez és directora i professora de diferents disciplines com el Flamenc, Sevillanes, Dansa Estilitzada, Ballet Clàssic...

Sílvia Cañadas, gerent de Maquifred

Sílvia Cañadas va començar fa 30 anys com a secretària, actualment és l’administradora gerent de Maquifred.

Montse Mindan, alcaldessa de Roses

Especial Dona Treballadora 2018.
'Espero que no s'hagi de parlar en funció del gènere sinó de la formació i de les qualitats de cadascú'.