Helena Payan, del Centre MEF de Roses

Coneixem l’Helena Payan, del Centre MEF de Roses, on es duen a terme activitats esportives per a totes les edats. El lema: gaudir fent esport!

- Defineix quines són les teves tasques al Centre MEF:
Des de fa 4 anys, sóc la responsable del Centre, ubicat al carrer Pep Ventura número 19 de Roses. Me n’encarrego de gairebé totes les tasques: les activitats dirigides, tant per a adults com per a nens, els temes administratius així com les tasques corresponents a les xarxes socials.

- Creus que una dona té facilitats per ser empresària avui en dia?
Personalment considero que no hi ha cap tipus de facilitat per als empresaris d’avui dia, tant si ets home com si ets dona. Obrir un negoci i mantenir-lo és molt complicat per a tothom. En resum: moltes hores de feina sense ajudes per part de l’Estat.

- Així, doncs, com descrius la conciliació familiar?
Actualment, estic sola, sense fills. Per tant, és més senzill que si hagués de dedicar temps a la vida familiar.

- Creus que els rols de cada membre de la parella han canviat en els últims anys?
Opino que l’home i la dona tenen els mateixos rols, tant a la feina com en les tasques domèstiques. Aquesta situació actual és perquè hi ha hagut grans canvis, per tal que la dona pugui adaptar la seva vida com a mare dins del món laboral. No obstant això, i penso que és un fet bastant clar, en el món empresarial tot plegat és més dificultós.