Laura Alabau

Laura Alabau és la propietària del Mim’s, botiga de roba per a nens i nenes de 0 a 6 anys, així com accessoris per a la seva habitació.

- Descriu-nos quines són les teves tasques a la botiga:
Atenc els clients que visiten la botiga, realitzo les comandes i he d’estar pendent de les noves marques i productes que apareixen. A més, també realitzo les tasques administratives i gestiono els perfils a les xarxes socials. Avanço que, ben aviat, Mim’s disposarà de botiga online.

- Creus que les dones tenen facilitats per ser empresàries avui en dia?
Actualment, ser emprenedor, siguis home o dona, és molt complicat. Pagar tantes coses a l’administració desespera, pel fet de no rebre cap ajuda per part seva. Sovint et preguntes si et compensa dedicar tantes hores al negoci.

- Com descrius la conciliació familiar?
Com que no sóc mare, puc dedicar les hores que faci falta al Mim’s, sense pensar que les estic restant de la meva família. Ara bé, penso que, si tingués fills, seria molt difícil conciliar: em passo moltes hores a la botiga i, quan n’estic fora, hi segueixo pensant.

- Creus que els rols de cada membre de la parella han canviat en els últims anys?
Sí, penso que sí, que s’han fet unes quantes passes endavant, tot i que queda molt de camí per recórrer. D’una banda, tinc amigues que no treballen, sinó que s’encarreguen de la casa i els fills, perquè han prioritzat la carrera de les seves parelles. Tanmateix, també he conegut nois que s’han adaptat i han posat facilitats en la carrera de les seves parelles.