Isabel González, gerent de l’empresa Alutec de Roses

Especial Dona Treballadora 2018.

Quina és la seva funció professional?
Sóc gerent de l’empresa Alutec a Palau Saverdera, situada al km 3,2 de la carretera de Roses. És una empresa de fusteria d’alumini i PVC per finestres, portes, mampares, mobles de bany, pèrgoles, etc. Portem el negoci familiar, on treballen 15 persones, juntament amb el meu marit, des de fa 26 anys. Les meves funcions són de comercial, revisar cobraments, delegar tasques a la resta d’equip, etc.

És possible la conciliació familiar i laboral?
En el nostre cas sí, perquè com que som un negoci familiar ens ajudem entre tots: la meva filla i la meva nora treballen de secretàries i quan un dels nens es posa malalt sempre les recolzem quan hi ha la necessitat.

Quines creus que són les raons per les quals el dia 8 de març és un dia important?
La dona treballadora té molt més valor perquè té més responsabilitats; té més càrrega perquè porta la família, la casa, la feina, etc. D’una banda, ens imposem moltes obligacions, deu ser perquè encara hem de canviar moltes coses, però el que sí hem de tenir present és que les dones del nostre passat van treballar moltíssim i van lluitar per aconseguir condicions laborals i socials dignes com el sou, horaris, festius, etc. Encara, però, hem de seguir treballant entre tots pel bé de tots.

ALUTEC ROSES
Fusteria d'alumini i PVC per a finestres i portes
www.alutecroses.com