Silvia Mandri, SM Gestions de Roses

Especial Dona Treballadora 2018.

Quina és la teva tasca professional?
Soc Gestora Patrimonial Inmobiliària (compravenda, lloguers, impostos, ...) i Pèrit Judicial Inmobiliari a l’empresa SM GESTIONS, situada al carrer Granada, 1 Baixos 1, a Roses. Com a Empresària des del 2015, però anteriorment com a treballadora en Empresa del Sector des de 1997.

Què és el que més t’agrada de la teva professió?
El que més m’agrada de la meva feina és el tracte amb la gent, administrar de manera eficient les gestions per poder atendre als clients de forma satisfactòria.

Creus que, en general, homes i dones tenim la igualtat desitjada al món empresarial?
No, l'home no té cap aturada durant la seva vida laboral mentre que la dona, a partir del primer fill, es veu obligada a compatibilitzar feina, fills i la feina no remunerada de la casa creant una gran desigualtat respecte als homes.
Caldria modificar la Llei en el sentit que els homes poguessin agafar permisos no només en el naixement dels nens sinó durant la seva criança almenys al primer any de vida de l'infant.

Què significa per a tu el 8 de març?
Estaria molt bé que el dia 8 de març passés a ser un dia festiu i que les dones el poguéssim gaudir sense anar a la feina, en record d’aquelles dones que van lluitar i van treballar tant per aconseguir els mateixos drets i que avui en dia n’hi ha que lluiten per tenir una igualtat.

SM GESTIONS
www.smgestions.com