Carme Salleras, gerent de l’empresa Sersall

Carme Salleras, gerent de l’empresa Sersall, situada al polígon el Pla s/n, de Castelló d'Empúries.

Quina és la teva funció professional?
Soc gerent de Sersall, empresa de recollida, transport i gestió integral de tot tipus de residus, situada al polígon el Pla s/n, de Castelló d'Empúries. Tot el paper i cartró de l'Alt Empordà recaptat es gestiona a les nostres instal·lacions. També oferim servei gratuït de recollida d'oli vegetal usat per a restaurants, hotels, càmpings, escoles, càterings, deixalleries i en especial grans productors.

Creus que, en general, homes i dones tenim la igualtat desitjada al món empresarial?
M’agradaria pensar que sí, i cada vegada hi haurà més igualtat, però encara costa.
Quan jo estudiava enginyeria tècnica, a la classe érem 3 noies de 120, ara segurament n’hi ha moltes més. Anem avançant.

És possible la conciliació personal i laboral?
És clar que és compatible, les dones sempre ens organitzem per fer moltes coses. Tenim aquesta capacitat, amb una bona organització sempre trobem una solució.

Consideres que els rols dels homes i dones han canviat en els últims anys?
Sí, van canviant, però hem de continuar treballant per defensar els nostres drets i tenir la mateixa consideració o, fins i tot, depenent del cas i de les condicions, més consideració que els homes.

Què és el que més t’agrada de la teva professió?
M’agrada la meva feina perquè està relacionada amb els meus valors per mantenir i tenir cura del medi ambient. És un servei de gran importància per a la nostra societat.