Relleu a l’alcaldia de Figueres: Part II

L’opció Cruanyes no convenç.
Marta Felip es prendrà el temps que calgui.

L’opció Cruanyes no convenç


Tot i que l’Independent s’ofereix a les xarxes, fonts properes no el veuen com el successor de Marta Felip 

L’Independent Francesc Cruanyes presenta la seva candidatura a les xarxes socials, deixant clar que la seva intenció és assumir l’alcaldia de Figueres. Concretament va escriure que no contempla cap altre escenari, a l’hora de suplir l’alcaldessa i complir amb la governabilitat figuerenca. Tanmateix, fonts properes al mitjà, així com un sondeig per la ciutat, no veuen amb bons ulls la possibilitat que Francesc Cruanyes sigui el successor de Marta Felip. El fet que no sigui membre del PDeCAT juntament amb el fet que no l’han vist interactuar prou amb la ciutat són algunes de les raons més escoltades. 

Marta Felip es prendrà el temps que calgui 

L’encara alcaldessa, que des que es va comunicar la notícia ja va dir que no seria una “qüestió immediata”, es planteja, inclús, compaginar uns mesos més les seves funcions 
La idea de Marta Felip, com ja va manifestar fa uns dies, és, en principi, compaginar els seus càrrecs fins passat l’estiu. Tanmateix, tot està per veure, especialment després de l’executiva de partit que se celebrarà aquest dimecres dia 6 de juny. Felip no descarta esgotar els mesos que li queden de mandat, si no s’arriba a una entesa amb l’oposició. L’objectiu és que el canvi no sigui brusc i que, per tant, la governabilitat de la ciutat de Figueres quedi el més ben endreçada possible.