Junts per Figueres proposa set acords per abordar les ocupacions il·legals a Figueres

Mitjançant la moció presentada a tots els membres del plenari, pretenen “conèixer, prevenir i actuar de ple” en una problemàtica molt rellevant a la ciutat, especialment en els últims mesos.

Natàlia Paltré

La regidora de l'Ajuntament del Port de la Selva explica que el fet que l'oferta turística es basi més en les segones residències que en grans cadenes hoteleres els ha afavorit, alhora que detalla alguns dels projectes que té a sobre de la taula per millorar el poble.

Esteve Gironès

Esteve Gironès ens explica que, tot i els darrers mesos tan convulsos, el consistori ha treballat de valent per aconseguir subvencions i s'han realitzat importants millores en la infraestructura i la seguretat de Camallera i Saus.

Jordi Masquef

L’actual gestió de la Covid-19 a la ciutat i la retirada de la Medalla d'Or al rei emèrit van ser dos dels temes candents durant el Ple del passat dilluns 3.

Elies Fernández

Davant la dificultat per fer complir adequadament totes les prevencions, Vilabertran no comptarà amb els actes consolidats de cada agost i setembre.

Núria Escarpanter

Coneixem, a través de la Núria Escarpanter, com s’està vivint aquesta temporada d’estiu tan atípica a Llançà. Des del consistori, a través d’un BAN signat per l’alcalde Guisset, s’han cancel·lat els actes festius i culturals d’almenys fins a mitjans d’agost.

Pau Pont

En Pau Pont és ben reconegut pels seus més de 40 anys dins del món de la pintura. D’allò més polivalent, ens dona a conèixer la seva experiència dins del sector.

Dolors Pons

L'alcaldessa de Viladamat explica les repercussions de la Covid al poble i detalla els projectes que enguany es tiraran endavant gràcies a les millores acordades pels veïns a través d'un procés participatiu.

Frederic Carbó

Frederic Carbó és, des de fa unes setmanes, el nou president de Comerç Figueres Associació. El propietari del Dynamic, Lizarran i Txot’s llança un missatge d’optimisme cap a la ciutat i valora molt positivament el nou equip que forma l’Associació.

Joan Maria Roig

L'alcalde de la Selva de Mar explica que les repercussions de la Covid al poble "són com per a tot arreu, i és de molta preocupació i prudència, i esperar que aviat es pugui trobar solució a la mateixa".

Pere Maluquer

L'alcalde de Pau anuncia que han suspès les festes i concerts que tenien programats com a mínim fins a mitjans d’agost. “Són moments que tota precaució és necessària i cal demanar paciència i responsabilitat a tothom per frenar una nova onada de contagis”, demana.

Roger Pinart

El Primer tinent d'alcalde del Port de la Selva explica que, per garantir que es respecten les normes de profilaxi i distanciament social, aquest estiu han reforçat la informació a la gent tan a través de les xarxes socials, plafons informatius a les platges o a través de la Guàrdia municipal.

Maria Corbairan

L'alcaldessa de Vila-sacra diu que, malgrat que les prioritats del dia a dia s'han complicat molt amb la pandèmia, tiraran endavant la construcció d'un nou parc infantil i l'arranjament i els pàrquings al voltant del Palau de l'Abat. També es plantegen impulsar alguna activitat musical aquest estiu si la crisi sanitària ho permet.