Dolors Pons

L'alcaldessa de Viladamat explica les repercussions de la Covid al poble i detalla els projectes que enguany es tiraran endavant gràcies a les millores acordades pels veïns a través d'un procés participatiu.

Frederic Carbó

Frederic Carbó és, des de fa unes setmanes, el nou president de Comerç Figueres Associació. El propietari del Dynamic, Lizarran i Txot’s llança un missatge d’optimisme cap a la ciutat i valora molt positivament el nou equip que forma l’Associació.

Joan Maria Roig

L'alcalde de la Selva de Mar explica que les repercussions de la Covid al poble "són com per a tot arreu, i és de molta preocupació i prudència, i esperar que aviat es pugui trobar solució a la mateixa".

Pere Maluquer

L'alcalde de Pau anuncia que han suspès les festes i concerts que tenien programats com a mínim fins a mitjans d’agost. “Són moments que tota precaució és necessària i cal demanar paciència i responsabilitat a tothom per frenar una nova onada de contagis”, demana.

Roger Pinart

El Primer tinent d'alcalde del Port de la Selva explica que, per garantir que es respecten les normes de profilaxi i distanciament social, aquest estiu han reforçat la informació a la gent tan a través de les xarxes socials, plafons informatius a les platges o a través de la Guàrdia municipal.

Maria Corbairan

L'alcaldessa de Vila-sacra diu que, malgrat que les prioritats del dia a dia s'han complicat molt amb la pandèmia, tiraran endavant la construcció d'un nou parc infantil i l'arranjament i els pàrquings al voltant del Palau de l'Abat. També es plantegen impulsar alguna activitat musical aquest estiu si la crisi sanitària ho permet.

Montse Mindan

L'alcaldessa de Roses explica que aquest estiu intentaran mantenir algun concert amb aforament controlat i que han posat en marxa una aplicació per saber en tens real quina ocupació tenen les platges del municipi.

GenÍs Pinart

El president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Port de la Selva explica que aquesta associació realitza múltiples tasques en l'atenció d'emergències i en actuacions preventives en actes de gran afluència de públic. Durant el confinament, van tenir un paper clau a l'hora d'atendre les necessitats de la gent gran i el suport que van donar a la guàrdia urbana en els controls de mobilitat.

Josep Maria Cervera

L'alcalde del Port de la Selva explica que han suspès temporalment totes les activitats festives de juliol i que fan un seguiment diari de l'evolució de la crisi sanitària per poder decidir que faran amb la festa major d'agost, que aquest any no comptarà amb el castell de focs artificials ni amb grans concerts a l'aire lliure.

Salvi Güell

L'alcalde de Castelló d'Empúries reconeix que la crisi sanitària de la Covid ha impedit al seu Govern portar a terme tots els projectes que tenia previst. El batlle adverteix que la festa major de l'estiu serà molt diferent de les d'altres anys i que el programa d'activitats intentarà evitar massificacions.

Joan Plana

El primer tinent d'alcalde lamenta que la crisi de la Covid els hi hagi impedit dedicar temps i recursos a projectes que tenien planificats i demana la implicació de totes les administracions per fer front al 'top-manta'

Roser Sendra

La portaveu de Junts per Vilafant considera que encara és necessari un canvi al govern municipal, perquè quan hi ha un govern de tant temps, “pot suposar una relaxació per part de qui governa, que a la llarga es pot traduir en una manera menys transparent i democràtica de gestionar l'Ajuntament”.

Elsa Rodríguez

Els focs artificials i altres espectacles musicals s'han suspès per la crisi de la Covid. La regidora Elsa Rodríguez adverteix que per assistir a les havaneres serà necessari inscriure's prèviament a l'Ajuntament a través d'una trucada de telèfon.