Navata celebra Sant Antoni amb un gran ventall d’activitats per a totes les edats

Ja tenim aquí la festa de Sant Antoni a Navata! Aquest cap de setmana del 13 al 14 de gener, el poble de Navata ens fascinarà amb diverses activitats de gran interès, organitzades per la Comissió de festes de l'Ajuntament de Navata amb el suport de la Diputació de Girona i amb la col·laboració de Navent.

El dissabte 13, el matí començarà a les 10 fent una mica d’esport amb la VII Milla urbana, una cursa de 1609m, per a totes les categories, organitzada per Guixaires de Navata. Però aquells que no vulguin començar el matí amb esport, podran deixar-se captivar pels tallers de maquillatge i sessió de contes de la Bel Bellvehí, que es faran a les 10:30h, al centre cívic.

A la tarda, País de Xauxa serà l’encarregat d’amenitzar la festa pels més menuts amb l’espectacle infantil que es farà a les 17h al centre cívic. Al matí i tarda, hi haurà competició de futbol, a la zona esportiva.

La nit de dissabte estarà protagonitzada per Fel Faixedas amb l’espectacle còmic “Bona nit benparits!”, a les 22h, al gimnàs de l'escola (venda anticipada a 10€: Ajuntament i supermercats de Navata. Venda a taquilla: 12€).

El diumenge 14, a les 12 del matí, tindrà lloc l'ofici solemne amb acompanyament d'orquestra. Tot seguit hi haurà sardanes a l'Era de l'obra a càrrec de la cobla Foment del Montgrí. La festa es clourà la tarda de diumenge, a les 17:30h al centre cívic, amb el ball de fi de festa amenitzat pels fabulosos Boogie-Woogie.

Veure la programació AQUI