Montse Mindan és l’única candidata a ser cap de llista les eleccions municipals de 2019 pel PDeCAT de Roses

Montse Mindan té l’intenció de presentarse novament a les eleccions municipals de 2019 a Roses, i és la única associada del PDeCAT que ha concorregut a les primàries.

La seva candidatura haurà de ser votada per els associats/des i simpatitzants registrats a l’assemblea del partit a Roses que es celebrarà el dissabte dia 26 de maig.

D’aquesta manera, i si Mindan surt escollida, el procés de primàries del Partit Demòcrata culminarà i començarà una nova etapa per preparar les eleccions municipals que consistirà en l’elaboració del programa electoral a través d’un mètode de participació d’associats, d’entitats i de rosincs i rosinques. Segons l’alcaldessa de Roses, quatre anys són pocs per tirar endavant projectes municipals. Tinc il·lusió per tirar endavant tot un projecte de ciutat que culmini amb una obra i un gran objectiu que s’hauria de poder assolir properament per fer arribar les bones dades econòmiques que tenim als ciutadans.

Montse Mindan i Cortada, 55 anys, està casada i té dos fills. És Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques per el Centre d’Estudis Turístics de Barcelona, CETT ). Parla Català, Castellà, Anglès, Francès i té nocions d'Alemany.

És alcaldessa de Roses des de l'any 2013, quan va accedir a la alcaldia a mig mandat. L'any 2015 va guanyar les eleccions municipals i va assolir la alcaldia. Governa des de aquestes eleccions amb un pacte de govern amb la agrupació local Gent del Poble.