Jordi Masquef: 'Volem donar un nou impuls a Figueres'

L’assemblea d’associats i simpatitzants del Partit Demòcrata va ratificar, el passat 9 d’agost, Jordi Masquef com a candidat a l’alcaldia de Figueres. L’actual segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament té 38 anys i és llicenciat en Dret per la UdG i màster en assessoria i Gestió Tributària per ESADE. Des del 2012 és regidor i actualment porta les àrees de Recursos Humans, Fires i Mercats, Esports i Joventut, Contractació, Contenciosos, Associació Veïnal i Acció Cívica i Drets Civils.

Per què s’ha presentat?
Ja fa temps que vaig expressar la voluntat de liderar la candidatura PDECAT a les properes eleccions municipals i ara hi ha donat suport la gent del partit de forma unànime. Tinc una enorme il•lusió per treballar per la ciutat i per a totes les figuerenques i els figuerencs. Des de fa uns anys estic integrat en un equip de govern que lidera un programa de transformació de Figueres, amb totes les limitacions i entrebancs que hem tingut, però que volem impulsar.

Es considera hereu de Marta Felip?
Jo sóc Jordi Masquef. Tinc la meva personalitat, les meves idees, la meva forma de treballar i estic formant el meu equip. Em considero hereu d'una forma de governar i de treballar per la ciutat en la línia dels alcaldes Lorca, Vila i Felip, però amb un estil propi, rectificant coses i donant continuïtat a tot allò que considerem vàlid pel futur de Figueres, que generi consens i que sigui viable, en el ben entès que cal adaptar-se als temps i a les circumstàncies de cada moment.

Ja té programa? I candidatura?
En el programa ja hi estem treballant i crec que serà una projecte realista però engrescador, que tot allò que diem es pugui fer si hi ha voluntat i suport per tirar-ho endavant. Pel que fa a la llista, tinc noms, he de parlar amb més gent però està clar que serà una candidatura formada per homes i dones que estimin Figueres per damunt de tot, se sentin orgullosos de la ciutat i li vulguin donar un impuls sense regatejar ni una sola hora del seu temps.

Serà candidat pel PDECAT, per Junts per Catalunya o per la Crida?
El PDECAT està preparant, a tot Catalunya, els seus candidats a les municipals. S'estan fent primàries i la gent comença a treballar en programes i llistes. La fórmula final amb la qual ens presentarem. no està decidida, però està clar que mantindrà aquest esperit de centralitat política i de transversalitat social que ens ha caracteritzat sempre.

Articles relacionats ...