Carles Lagresa, alcalde d'Espolla

Carles Lagresa, alcalde d'Espolla i candidat a les eleccions municipals 2019: "En els últims 8 anys, els pobles petits hem rebut poc suport extern de les administracions".

Aquesta és la vostra segona legislatura. A falta d'uns mesos per acabar-la, com la valoreu?
Igual que l'anterior. Els pobles petits hem rebut poc suport extern de les administracions, bàsicament de la Generalitat. Ens hem finançat pràcticament amb recursos propis, i encara estem esperant el pla d'obres. En els últims 8 anys no n'hi ha hagut cap. Ara per ara subsistim amb petites subvencions i recursos propis.

Com encareu la candidatura i quines propostes incorporeu?
De moment portem 8 anys i tenim un projecte de poble que no l'hem pogut dur a terme. Tenim projectes a mitges com carretera de Banyuls, per exemple. Creiem que no hem acabat d'assolir el programa electoral que vam començar el 2011 i hem de continuar. Això significa que el nostre programa és continuista, hem d'assolir completament els programes del 2011 i 2015. Malgrat que sempre dependrà dels recursos i inversions que ens vinguin externament.

Et presentes amb el mateix equip? Hi ha algú nou?
Alguns repetirem, algun no. Però la majoria serem els mateixos. La idea és que el gran bloc sigui el mateix amb petits canvis.