Montse Mindan confia que el Festivalet de Roses també acabi essent un referent

10 i 11 de novembre se celebra el Festivalet de Roses, un festival on gaudir amb música de la Posta de Sol i de moltes altres activitats.

Què podrem trobar entorn del festival durant el cap de setmana a Roses?
Podrem trobar música, tastets, excursió a l'hora de la posta de sol, menús especials.. Es mantenen les ubicacions i l'estructura de l'any passat i afegim com a novetat el concurs de pintura ràpida que tindrà lloc el cap de setmana anterior al del festival.

Els restaurants també participen d'aquest Festivalet fent menú de posta de sol a preu tancat com en la darrera edició? 
Sí, aquesta proposta també es consolida. Crec que, en general, a la gent li agrada saber què es gastarà a l'hora de menjar i les propostes de menús són benvingudes.

Enguany arribem ja a la tercera edició del Festivalet de Roses. Significa que aquesta proposta de l'actual equip de govern per desestacionalitzar el turisme ja la podem considerar consolidada?
Totes les iniciatives des que vam iniciar la Fira de la Rosa, són pensades per a la  desestacionalització de la temporada i han de tenir una continuïtat per saber, al cap d'uns anys, si s'han consolidat, és a dir, si són marca/esdeveniment reconegut.

La Fira de la Rosa, Sons del Món, El Festivalet, Barraques, alguns esdeveniments nàutics i d'altres ja són "Marca de la casa". Confiem en què la recentment estrenada Fira de la cervesa artesana i el Festivalet, també acabin essent un referent.