Roses s'omple d'activitats per Nadal

Montse Mindan, alcaldessa de Roses, ens explica tot el que es farà al municipi aquestes pròximes festes. 

Com es presenta el Nadal a Roses?
Esperem que siguin unes bones festes. Nosaltres les preparem amb molta il·lusió.

Quines activitats i novetats es proposen per les festes?
Es preparen activitats variades per a tots els públics, però hi ha forces dedicades a la mainada.
A Roses podreu trobar Quines (algunes solidàries), el XII Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal, Tallers familiars del Tió i del Fanalet, la Festa del Tió Gegant, El Mercat de Nadal de l'Associació de comerciants de Roses, el Saló Infantil de Nadal (al pavelló), el pessebre vivent del Centre Escolar Empordà, representacions dels Pastorets, el Concert de Nadal a càrrec de l'orquestra de Cambra Impromtu, el ball de fi d'any que organitza la SUF i l'arribada en barca del Carter Reial que tot fent una cercavila anirà fins al seu campament Reial. Per acabar rebent a ses Majestats els Reis de l'Orient.

Quin recorregut faran Ses Majestats?
La cavalcada de SM Els Reis es farà al llarg de tota l'avinguda de Rhode, des de la rotonda de l'oficina de Turisme fins a l'envelat, on rebran a tota la mainada.

Enguany també compagina la seva tasca d'alcaldessa de Roses amb la de Presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Què es fa des de l'ens comarcal per aquestes dates?
No hi ha tasques específiques des del Consell però sí que es col·labora amb el Patge Reial, que s'instal·la dos dies a la tarda al hall del consell per recollir les cartes pels Reis de l'Orient.