Montse Mindan

Montse Mindan (Junts per Roses) confia ser reelegida alcaldessa, amb joves incorporacions que han aportat idees noves i fresques per fer realitat en un possible proper mandat.

- Com es presenta aquesta nova edició de la Fira de la Rosa?
Tothom coincideix que és un esdeveniment que ha anat evolucionant, amb novetats que, any rere any, fan que sigui igual o més atractiu, amb al·licients de sobres per fer activitats durant tot el cap de setmana a Roses. El més destacat, possiblement, és que sigui una fira molt participativa, amb tants i tants actes al carrer. Com anem dient, és la festa gran de la primavera, la benvinguda al bon temps i a la temporada turística. Seguim, per exemple, amb el Menú de la Rosa (sempre amb molt d’èxit) i introduïm els còctels basats en roses, el seu sabor i les aromes, quelcom dissenyat per la mateixa gent del poble.

- Quines són les teves sensacions al carrer durant aquests dies de campanya?
Si bé la gent ens anima, cosa que està molt bé i et dona forces per seguir treballant, el més important, al final, és la sort i els vots! Així que veurem què decideixen els veïns que és el més convenient per Roses. Parteixo amb l’avantatge o desavantatge que, com a actual equip de govern, parlo amb absolutament tothom, sense enemics declarats, així que rebo propostes i queixes de tota classe. Si bé el despatx m’absorbeix molt, vaig prendre el compromís d’assistir al màxim d’actes possibles i així ha estat: podria comptar amb els dits de les mans els esdeveniments que m’he perdut. Això és, per tant, quelcom que segur que la gent valorarà.

- Com treballa l’equip durant aquests dies previs al 26 de maig?
Tothom està treballant una barbaritat! Estic molt, molt orgullosa de l’equip que he fet. Molta gent jove vol aprendre de la gestió municipal i això és d’allò més positiu i n’estic encantada. De les noves incorporacions, en sorgeixen idees i propostes que abans no havíem pensat i, d’aquesta forma, tornes a agafar l’empenta necessària per tornar-te a presentar.

- Com t’agradaria veure Roses en els pròxims 4 anys?
Per sobre dels projectes que proposem en el programa, que és clar que són importants i il·lusionants, vull un municipi amb molta activitat econòmica, on la gent pugui tenir feina tot l’any i on, sobretot, es respiri una bona convivència i una bona cohesió social.