Jordi Masquef

Jordi Masquef afirma tenir bones vibracions, un equip motivat i reclama una majoria àmplia per governar.

- Quines són les teves sensacions al carrer ara ja durant els dies forts de la campanya?
Les vibracions són molt i molt bones. En els actes muntats als barris, els grups de veïns i sectors professionals han respost molt bé. Les carpes al carrer són, també, un punt de trobada amb els ciutadans que alhora que expressen el seu suport a Junts per Figueres em permeten tenir un contacte directe amb el figuerenc, que és el que a mi més m’agrada. La gent és molt receptiva i crec que veuen en nosaltres el vot útil per desencallar la ciutat i construir la Figueres del futur.

- Com funciona i treballa l’equip aquests dies previs al 26-M?
Dir que funciona al cent per cent és poc. Tinc un equip de gent meravellosa que creu en el projecte i que ho fa per la profunda estimació que tenen a la ciutat i a les ganes de donar-li l’impuls que necessita en el moment que vivim. Tenim l’equip dividit en diversos apartats, des dels que es cuiden de la infraestructura i organització de les carpes i dels actes, fins als que porten la comunicació i l’estratègia, entre altres apartats.

- Com t’agradaria veure Figueres en els propers quatre anys?
Ho he dit i repetit molt aquests dies. Durant els gairebé sis mesos que porto com a alcalde de la ciutat he demostrat que es pot passar de les paraules als fets, que es pot actuar i que es pot arribar a consensos dins de l’Ajuntament. Però Figueres, ara més que mai, necessita d’un govern fort, d’una majoria suficient que treballi de valent, amb un equip sòlid i que doni estabilitat política. I tot això sense invents, ni la política del derrotisme. En definitiva, vull que a Figueres s’hi visqui bé i la gent s’hi guanyi la vida. Per això demano el vot a Junts per Figueres.