Xavier Amiel

Xavier Amiel afirma que, des de Canviem Figueres, es mostraran oberts cap a possibles pactes, però recorda que seran exigents d’acord amb les seves idees per canviar Figueres.

- Quina és la vostra valoració dels resultats del 26M?
Des de Canviem Figueres, estem molt satisfets per haver aconseguit entrar a l’ajuntament. Com ja és ben sabut, som una plataforma de veïns pel canvi, perquè tal com diu el nostre lema: només ens mou figueres. Globalment, els resultats poden semblar una sorpresa, i si bé nosaltres encara volíem uns millors números, vam arribar al 26M amb innumerables dificultats, entres altres coses finançant-nos la nostra campanya electoral. Per tant, gràcies a totes i a tots els que han confiat en nosaltres i el nostre programa.

- Com encareu, ara, el futur?
No sé a partir d’ara què passarà, potser podrem ser decisius per decantar la balança. Com a nou partit polític, ens presentàvem amb les mans lliures, així que escoltarem i arribarem amb acords amb qui convingui. Estem oberts a veure què ens ofereixen. El que tenim clar és que serem exigents, per tal de tirar endavant els nostres punts programàtics incontestables: volem canviar Figueres, això és innegociable. Estudiarem la millor de les opcions i explicarem perquè optem per una determinada aposta o una altra. En definitiva, esperem que, amb la nostra aportació, hi hagi un canvi real, un canvi d’estil en la gestió del consistori figuerenc.