Elíes Fernández

Elíes Fernández, membre del consistori municipal, confia que les activitats presentades tornin a complir amb l’objectiu de fer gaudir dels espais principals de Vilabertran. A més, espera fer realitat, al setembre, una de les obres que actualment s’estan executant.

- De seguida ve al camp el municipi de Vilabertran, quan se sent a parlar del programa Estiu a la plaça...
N’estem satisfets que, any rere any, tingui bona resposta. És una bona manera de fer poble, de gaudir dels seus espais amb la companyia dels veïns, així com d’escalfar motors per a la festa major. De nou, comptarem amb el sopar popular (amb renovat menú) i bons concerts a la Plaça Major, la de l’Església i al bonic i acollidor Hort del Prior. Havaneres amb les conegudes Anxovetes, amb Cor de Cambra, la Festa Holi... I en el programa de la Festa Major, de nou comptarem amb el xou dels mariachis i la gran orquestra Selvatana.

- Com ha engegat aquesta nova legislatura?
A vegades sembla que pel sol fet de ser llista única no cal donar-hi importància, cosa que estic totalment en desacord. La gent es podria quedar a casa i no votar-nos, cosa que no passa. Així que cal agrair i valorar molt, molt positivament la confiança rebuda, i només puc dir que seguim i seguirem treballant amb responsabilitat, amb l’equip experimentat que som. La nova legislatura ha engegat, doncs, amb il·lusió i amb ganes de seguir fent avançar Vilabertran, amb el seny que sempre ens ha caracteritzat.

- Amb algun projecte a punt d’executar?
Efectivament. D’una banda, l’obra estrella, la qual esperem inaugurar i poder utilitzar durant la Fira de l’Horta del mes de setembre, és la del magatzem municipal amb l’espai jove incorporat. El projecte encara l’execució final, així que esperem que sigui útil ja per a la fira d’enguany, per a tenir-hi material i exposicions.

D’altra banda, hem de seguir parlant, malauradament, de l’escola, amb la qual nosaltres ja tenim els deures fets, a veure si la resta (i l’economia en general) també ens dona una alegria aviat. Finalment, cal dir que a cada legislatura intentem realitzar alguna acció que marqui un abans i un després: en aquesta, treballarem per a l’adquisició d’una finca que, si es fes realitat, representaria molt per al poble i per a la seva cohesió social, amb un ampli espai verd, i a sobre seria just al costat de l’esperat col·legi. Tant de bo tot flueixi bé!


Vilabertran