El correfoc, la novetat de la Festa Major d’aquest estiu a L’Armentera

Parlem amb Meritxell Ibarz, membre de l’equip de govern i, concretament, encarre-gada dels temes referents a cultura i festes del municipi.

- Com es presenta la Festa Major d’aquest estiu i què representa?
La novetat principal és el correfoc, programat pel dia 19 al vespre. També consolidem el correbars, el qual fa tres anys que es fa. Són dues activitats que signifiquen molt per als joves, col·lectiu que cal tenir molt present; ells són els que veritablement porten la festa, amb actuacions i activitats dedicades a totes les edats.  

- Algun altre aspecte o activitat que convingui remarcar sobre l’actualitat municipal?
En efecte, aquest estiu, per setena vegada, farem les nits musicals. Concretament, dos concerts: un de música sud-americana i un altre d'òpera, els dies 27 de juliol i 24 d'agost, respectivament. Uns concerts molt recomanables, sempre amb gent professional.

- Què cal destacar d’aquests primers dies de la nova legislatura?
Hem iniciat la nova legislatura amb un gran projecte, com és posar l’aigua a tot el nucli urbà. Cal destacar que som l'únic poble de l'Alt Empordà que no en té amb l'ajuda de la Diputació de Girona. A banda d’això, i sense cap mena de dubte, vull recordar que seguirem treballant amb ganes i il·lusió amb el nou equip de govern, per tal de donar resposta de la millor manera possible als nostres veïns.

Armentera Festa Major