Anna M. Planas

L’Anna M. Planas, la regidora de cultura i festes, entre altres carteres, ens comparteix els consolidats actes emmarcats en el calendari municipal, durant les setmanes que vénen.

- Parla’ns del calendari festiu d’aquests mesos de juliol i agost:
Estrenem el nou mandat col·laborant amb la comissió de festes del poble en la celebració del VIII Plat Combinat, programada pel dia 26 de juliol a partir de les 21 hores. Durant el vespre i la nit, menjar, beure i música a un preu molt econòmic. Concretament, serà una nit a la fresca amb havaneres, rock i rumba.

- I la festa major, dels dies 2 al 5 d’agost, com es presenta?
Podem dir que seguim amb les propostes clàssiques i consolidades de cada any. La festa s’encetarà el divendres 2 d’agost, amb un playback a càrrec dels petits del poble. És molt recomanable no perdre-se’l: fa dies que hi treballen! L’endemà a la tarda, jocs d’aigua, inflables i la imprescindible festa de l’escuma. Enguany, al llarg de la mateixa tarda del dissabte, aprofitarem per inaugurar la nova pista esportiva, amb la celebració d’uns partits amistosos oberts a tothom. A la nit del dissabte hi haurà ball amb “Pa d’Àngel” i el diumenge missa amb els Cantaires de Llers i les tradicionals sardanes a la tarda. Finalment, la tradició del dilluns es manté: des de fa anys, els voluntaris del poble prepararan el sopar de cargols, amb previ pagament i aforament limitat. En definitiva: esperem que ens visiteu i gaudiu de la nostra festa d’estiu!

- Finalment, què esperes de la ja actual legislatura 2019-2023?
En realitat, l’iniciem sense gaires canvis: seguim els mateixos regidors que ja vam formar part de la legislatura anterior. Ara bé, aconseguint més d’un 90% dels vots, cal subratllar que els veïns i veïnes van dipositar-nos la seva confiança, així que entenem que el poble està content amb la feina feta fins ara. Seguirem fent realitat noves propostes i acabant els projectes ja començats.

Mollet Plat Combinat 19