Albanyà comptarà, un any més, amb un dels seus esdeveniments estrella, durant el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre, amb activitats de tot tipus i per a tots els públics.

Un cop la tardor ja és una realitat, la gent d’Albanyà es prepara, des de fa nou anys, per un intens cap de setmana on els seus carrers queden replets de visitants. La data important sempre correspon al diumenge, si bé, un any més, el dissabte ja ve carregat d’activitats d’allò més interessants, com una sortida al bosc, treballs manuals per a la mainada, dinar popular i una exposició amb el producte estrella: el bolet. “La idea és que durant tot el cap de setmana hi hagi activitats que originin el gaudi de tots els visitants i, sobretot, que serveixin per conèixer i experimentar l’entorn i els seus productes”, afirma Joan Casellas, regidor de Cultura del municipi.

En referència al diumenge, les parades que composin la fira obriran a les 10 del matí i exposaran els seus productes fins a les 19 hores. “Hem tornat a convidar parades diverses, tot i que comptarem especialment amb firaires relacionats amb el món dels bolets, per tal que els visitants puguin comprar i degustar les diferents varietats in situ”, afirma Casellas. Com s’afirmava més amunt, l’exposició s’obrirà ja durant el dissabte, concretament a les 17 hores, i durarà tot el diumenge. L’objectiu de la qual serà donar a conèixer moltíssimes classes de fongs. “De nou, un any més, des del consistori volem agrair l’espectacular col·laboració dels veïns, una ajuda del tot indispensable per fer realitat la celebració de la Fira”, conclou el regidor.

Albanya Fira Bolet

Articles relacionats ...