Mireia Pimentel

Parlem amb la Mireia Pimentel, que ens valora els seus primers mesos al capdavant del consistori de Santa Llogaia, i sabem com encara ella i el seu equip l’any 2020.

- Com valores aquest primer mig any com alcaldessa?
L’experiència està essent molt gratificant a nivell personal, a la vegada que satisfactòria. El que més valoro del càrrec és el tracte amb els veïns i veïnes: estar, obrir les portes, escoltar a la gent i poder solucionar problemes. Realment em trobo en una posició que de moment és molt agradable, i per tant les sensacions són molt positives.

- Quins actes celebrats al municipi destacaries, a l’hora de valorar l’any?
Aquest any ha sigut molt satisfactori, quant a celebració d’actes populars. Així, per exemple, m’agradaria destacar la festa de la gent gran, que com cada any va tenir molta participació. També la festa d’estiu, en la qual per primera vegada vam celebrar un sopar popular al centre del poble, i que juntament amb la caminada del matí va ser tot un èxit. Enguany també hem innovat amb la “septentrion race” que es va fer al setembre, de la qual vam quedar sorpresos per la gran quantitat de participants que es van apuntar. I, posteriorment, dues setmanes després, també com a novetat, vam comptar amb la birrafest, la festa de la cervesa. L’excursió a Port Aventura també va ser una proposta positiva, ja que va venir molta més gent de la que esperàvem. La conclusió és que estem molt contents amb tota la gent que ens ha ajudat i ha col·laborat al llarg de l’any, i ja desitgem encetar el 2020 i seguir endavant amb noves idees i nous projectes.

- I com encara, doncs, aquest 2020 el municipi de Santa Llogaia?
Evidentment, amb alguns projectes ja sobre la taula, com per exemple l’execució del camí que va cap al cementiri, el primer tram de la via verda, o bé la renovació de la sala del centre cívic; tots ells projectes que ja figuraven en el nostre programa electoral. Seguirem promovent activitats per la gent del poble, amb més esdeveniments per aconseguir més moviment i participació. En definitiva, espero treballar molt i molt bé amb tot l’equip de govern que m’acompanya, tot complint amb els nostres compromisos electorals i sobretot estant a l’alçada dels nostres predecessors, amb tot el que han fet en els últims anys, així com a l’alçada del que els veïns i veïnes esperen de nosaltres. Serà un repte, ho sé, però ho afronto amb molta il·lusió, ja que sé que tothom donarà el 100% per aconseguir-ho. Al final, el que volem és un poble il·lusionat, un poble de benestar.