Anna Maria Planas

La gent de Mollet de Peralada, poc abans de les festes nadalenques, compta amb la seva festa major, amb el playback com a plat estrella per la gran implicació dels veïns.

“Un any més, presentem la tradicional i consolidada Festa Major de Santa Llúcia, enguany pel cap de setmana del 14 i 15 de desembre. El dissabte s’enfocarà a la gent més jove del poble i tot plegat estarà organitzat per la Comissió de Festes, que com sempre està a punt i la seva gent fa una gran feina”. Així ens la presenta l’Anna Maria Planas, regidora de Mollet.

Aquesta vegada tampoc hi faltarà el famós playback, que ja complirà la seva novena edició. “Com no pot ser d’una altra manera, ja fa mesos que s’està preparant per ser, de nou, un gran esdeveniment. Farà goig, sobretot perquè veus implicada a gent de totes les edats: enguany hi ha participants que van dels 2 anys fins als 72 anys”. Un cop celebrat el playback, hi haurà el sopar organitzat pel bar del centre cívic, amb posterior ballaruga i celebració amb el DJ Montes.

L’endemà serà quan es concentraran els actes més clàssics, “els de festa major de tota la vida”, descriu l’Anna Maria. Missa al migdia, amb cobla, i seguidament sardanes a la plaça de l’Església. A la tarda, concert i ball amb l’Orquestra Saturno. “Amb ganes de festa major i amb ganes de rebre, amb els braços oberts, a familiars, amics i coneguts dels nostres veïns i veïnes”, conclou l’encarregada de Cultura i Festes.

Mollet Santa Llucia 19