El Nadal a Roses, concentrat i ben explicat en un llibret

Quines, tallers de fanalets, propostes per a petits lectors, música, festa de Cap d’Any, la Cavalcada... Aquests i molts altres esdeveniments, programats entre el 14 de desembre i el 6 de desembre, apareixen ben detallats en el llibret.

“Nadal a Roses” és com s’ha anomenat al llibret, que podrà trobar-se als equipaments municipals, com la biblioteca o l’oficina de turisme, a l’ajuntament, i també en format digital a www.roses.cat i www.visitroses.cat. L’objectiu, com diu Montse Mindan, l’alcaldessa, és “permetre que tothom estigui ben informat, sobretot els nostres veïns i veïnes, però també la gent que pot fer vacances i venir a passar aquests dies amb família o amics al municipi”.

El llibret ha estat editat per l’Àrea de Turisme del consistori i en ell es destaca la feina que duen a terme entitats municipals a l’hora de programar activitats. La guia en qüestió pot consultar-se en català, castellà i francès. 

De manera més personal, si bé troba que és un programa d’allò més complet i tot és imperdible, l’alcaldessa es queda especialment amb tres proposes: Els Pastorets, “per ser una tradició encara tan ben arrelada i conservada”; els concerts benèfics de Nadal, “perquè els amants de la música poden gaudir d’una gran estona a l’església i al teatre municipal”; i la Cavalcada del dia 5, “per ser un dia de màgia i il·lusió per excel·lència i perquè la gent que té cura d’aquest dia sempre ho fa amb uns resultats impecables”. 

A banda dels actes detallats, la guia també recull el llistat d’hotels, restaurants, pensions i càmpings que estan en ple funcionament aquests dies, amb les diferents propostes i ofertes per a aquestes dates, així com la seva concreta ubicació de cadascun d’ells.

L’alcaldessa Mindan desitja unes molt bones festes a tothom i un 2020 ple d’èxits i, sobretot, de salut.