Francesc Guisset

L’alcalde llançanenc, Francesc Guisset, destaca els actes nadalencs pensats per als més petits i la implicació de les associacions i entitats.

- Valora’ns l’ambient nadalenc al municipi:
Si bé any rere any la gent de Llança ja es mostra molt predisposada a passar uns dies intensos i alegres, enguany hem cregut, des del consistori, que encara podíem donar-hi un plus, tot amenitzant els carrers principals amb més llums i, sobretot, com a novetat, música nadalenca. Hem pensat també amb els comerços locals, que sentin el nostre suport i que la gent tingui més motivació a l’hora de visitar-los i fer-hi les seves compres amb una atmosfera ben propícia.

- Quins actes destacaries per a aquests dies?
Sobretot els actes per als més menuts. Diumenge passat (dia 15), la novetat referent a la recerca dels tions va ser un èxit; l’objectiu era això, que els petits, els seus amics i les seves famílies passessin una bona estona i comencessin amb el millor dels seus somriures aquestes festes nadalenques. La resposta va ser molt bona! Segur que també faran cagar el tió, de manera col·lectiva, a la plaça Major, amb molta màgia. Quant a les quines, també són molt destacables, sobretot per la implicació de les entitats i associacions, ja que la feina de totes elles és d’allò més lloable durant tot l’any.

- Quins són els teus desitjos per Llançà de cara al 2020?
Com alcalde, desitjo benestar i salut per a tots els meus ciutadans. Que tothom pugui gaudir amb intensitat l’any 2020, tot participant en bona part dels actes que es vagin proposant al poble. A nivell d’empresa i feina, espero que tothom pugui tenir un any còmode. En referència a les propostes del consistori, treballarem l’execució de la nova residència, millorarem infraestructures, com la rotonda de l’entrada, donarem vida cultural a la vila i posarem èmfasi en el desenvolupament de la zona industrial, per tal de revifar tant la indústria com el comerç en general.