Agnès Lladó

Agnès Lladó pronostica notícies molt positives per a la ciutat de cara al 2020, un cop hagi passat un Nadal intens i ple de novetats.

- Destaca'ns personalment alguns dels actes nadalencs a la ciutat i els canvis proposats:
No en voldria destacar només un, però vull posar en valor alguns dels canvis que ja hem introduït, com per exemple l’encesa de llums nadalencs amb un mapping a la plaça Escorxador que va ser tot un èxit: sens dubte, seguirem amb aquest acte l’any vinent, potenciant-lo i millorant-lo. Un altre aspecte a destacar és el final de la Cavalcada de Reis que el 2020 ja farem a la Rambla perquè la gaudeixin el màxim de figuerencs i figuerenques. I és que aquest acte, a part de ser el més màgic de l’any, és un dels que més públic treu al carrer i com a tal es mereix un final més accessible per tothom i molt més vistós visualment. L’ambient és espectacular, personalment sempre gaudeixo molt d’aquestes dates. I ja puc avançar que l’objectiu pel 2020 és estendre el Nadal i el seu ambient a tota la ciutat, sigui amb més llums nadalenques o amb molts altres aspectes que ja estem treballant.  

- Quins són els teus desitjos, com a alcaldessa, per l'any 2020 a la ciutat?
Els desitjos són molts i tots ells positius. Estic segura que, mantenint el nivell de treball i dedicació que hem desplegat aquests primers sis mesos de mandat –Govern municipal i treballadors de l’Ajuntament–, ben aviat podrem anunciar notícies molt positives per a totes les figuerenques i figuerencs. No en vull –ni puc– avançar cap perquè m’agrada parlar quan els temes són ja una realitat, però el benestar de tota la ciutadania és molt important per mi, i ja puc avançar que la neteja de la ciutat és una prioritat, i que aconseguir un nivell òptim aquest 2020 és un repte que agafo de forma personal.