Francesc Guisset

Del 21 al 23, Llançà s’engalana per Carnaval, amb Hotel Cochambre com a plat fort el dissabte a la nit.

Francesc Guisset, des del capdavant del consistori, cataloga aquests tres dies com una “festa molt consolidada, agradable, segura, molt generacional i familiar”. Amb espais per a tots els públics, el divendres a la tarda s’enceta un cap de setmana intens a través de la rua dels alumnes de la llar d’infants El Patinet i els alumnes de l’escola Pompeu Fabra.

L’endemà dissabte, concentració de carrosses, primer per als més menuts i els seus acompanyants, i a la nit, a partir de quarts d’onze, la sempre concorreguda concentració al pàrquing del Port. La Bufant Fort Street Band amenitzarà la festa tant a la tarda com a la nit, també just abans dels grans Hotel Cochambre. “Tothom sap l’anomenada del grup, són sinònim d’èxit, porten molta gent i sempre han tingut molt bona acollida, així que segur que tornarà a ser una nit memorable a l’envelat”, expressa Guisset.

Tampoc passa per alt la feina d’organitzadors, voluntaris i gent de la Guàrdia Urbana. “El Carnaval de Llançà no tindria tant de ressò sense tota la gent d’arreu de la comarca que ens visita. Molts d’ells ho fan valorant no només la diversió, sinó la seguretat que s’hi respira. Mai han passat successos, gràcies a la gent que vetlla per això, com els serveis sanitaris, la gent de seguretat i el Punt Lila”.

Pel diumenge, l’últim dels tres dies de festa, hi ha programat un esmorzar popular gratuït a l’envelat. I a partir de les 14 hores, el tradicional Ranxo Popular, amb posterior ball amb els “Elegants”.

Llanca Carnaval 01