Jordi Masquef

El proppassat dia 1 de juny, el Diari de Girona feia públic que tant el PSC de Figueres -especialment- com la resta dels partits del govern es veien obligats a tornar milers d’euros de despeses no justificades davant d’Intervenció. En parlem amb Masquef, portaveu de Junts per Figueres.

Unes despeses qualificades d’intolerables
“Que en la situació que estem vivint, els quatre grups municipals del govern (ERC, PSC, Canviem i Guanyem) hagin de retornar més de 20.000 euros perquè no han pogut justificar les despeses o alguns, com els socialistes, fins i tot hagin presentat tiquets de consumicions de cerveses i altres begudes, és intolerable. Tot això pagat amb diner públic. Són els mateixos que després et volen donar lliçons de dignitat”. 

El filtre d’intervenció
“Hi ha un reglament que s’ha de complir i el que és inexplicable és que els grups del govern hagin incomplert la normativa i, en canvi, els de l’oposició hàgim estat els únics que hem passat el filtre d’intervenció. Aquests diners s’han de retornar immediatament. La ciutadania ens demana transparència i nosaltres som els primers que hem de donar exemple en aquests temes.”

Un informe objectiu
“I per aclarir més sobre el tema, això no és una opinió política o subjectiva, sinó que l'informe al qual em refereixo està elaborat per la interventora de l'Ajuntament de Figueres, que és la màxima autoritat fiscalitzadora de l'Ajuntament.”