Can Martí fa que les vostres festes nadalenques siguin encara més delicioses

L’Albert Giró ens fa saber com es preparen per rebre els seus clients durant aquestes dates tan assenyalades. Destaca la gran varietat d’aviram que oferiran, així com els embotits típics de Nadal que no poden faltar a taula.

La carnissera i xarcuteria Can Martí és un dels establiments de referència a la ciutat de Figueres. La família Genís Oriol n’és la fundadora, concretament l’any 1986. Ubicada al rovell de l’ou de la ciutat, al carrer Besalú número 5, cantonada amb el carrer Sant Pere, sempre s’ha caracteritzat per oferir productes de qualitat i disposar de personal sempre molt atent dels seus clients.

Durant tot l’any, Can Martí disposa d’una àmplia varietat de productes de confiança i proximitat: per exemple, xai de Llers, vedella d’El Far d’Empordà i de Vilacolum i porc de diversos punts de la comarca. Quant a la xarcuteria, en el seu taulell mai falten embotits cuits, curats, ibèrics, pernil dolç, formatges diversos, foies, patés i salmó. Pel que fa als pernils, possibilitat d’elecció segons les pretensions de cada client: pernils ibèrics DO, ibèrics, del país o duroc.

De cara a aquest mes de desembre, l’Albert Giró, el màxim responsable del negoci, ens fa saber com encaren aquestes dates tan assenyalades. Disposaran de molts més productes, com per exemple tots els exemplars d’aviram: ànecs, capons, pintades, pulardes, gall d’indi, pollastre de pagès amb diferents tipus de farcits… A banda d’això, també hi haurà cabrit o assortiments de formatge més amplis que habitualment, així com patés, foies i micuits. Giró també comenta que per aquestes dates els embotits típics de Nadal tenen molta sortida, així com les espatlles, els pernils ibèrics i el salmó fumat de qualitat.