Josep Comerma

El doctor Comerma és un especialista amb molta experiència, ha treballat a diversos hospitals catalans i en l'actualitat és director mèdic de la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles. Amb les seves tècniques, pràcticament no hi ha dolor en el postoperatori, no s'aplica bandatge a la cama i en la majoria de casos en 24 hores es pot reprendre l'activitat diària normal.

Dr. Joan Cruz

El centre oferirà pràcticament tots els serveis relacionats amb l'especialitat, centrant-se especialment en el rejoveniment facial integral. També s'oferiran tractaments corporals com és el cas de l'obesitat, cel·lulitis i el greix localitzat

Estefania Sánchez és l’encarregada de Nails Factory, extensa franquícia amb més de 100 espais arreu del territori; a Figueres, al carrer Nou número 4

Míriam Monteys

Míriam Monteys, directora de Qualia Centre Wellness, obre un consultori online per assessorar en benestar i hàbits saludables.

Aquest Nadal, regala Tastets Qualia

Qualia és nutrició de la ment, les emocions i el cos físic, quelcom que ara és encara més fàcil d’experimentar amb el seu nou pack, on poden encabir-se experiències diverses i per a totes les edats.

Emma Pont, logopeda

Emma Pont Espigulé és logopeda i ofereix els seus serveis a l'Av. Salvador Dalí 109 de Figueres.

Temps i experiències per als teus sentits amb Qualia Centre Wellness

“Apaga el mòbil i connecta’t amb tu mateix seria un dels nostres lemes”, expressa la Miriam Monteys, des del Qualia Centre Wellness. Un espai on garanteixen la pau i tranquil·litat que sovint costa trobar en el dia a dia de cadascú.

Il·lusió i professionalitat en el nou espai d’estilisme de Carolina Pérez

El nou centre d’estilisme i perruqueria forma part del SunSol Centre Figueres, espai d’estètica, salut i bronzejat, al número 37 del carrer Vilafant.

A Essenza cuiden de tu amb les tècniques naturals més renovades

Tot un món de sensacions, gràcies a un magnífic espai i a tècniques totalment actualitzades. L’estètica Essenza s’ubica a la plaça del Gra de Figueres.