Moda i tendència a Nails Factory

Pedicura i manicura estrella, Geils, depilació amb fil són només alguns dels seus serveis. La primera franquícia d’ungles es troba al carrer Nou número 4 de Figueres.

La màxima qualitat amb el menor temps possible. Aquest és el lema de la franquícia, el qual usen per explicar que amb les seves pràctiques i els seus productes es diferencien de la resta, per la seva relació qualitat-preu. Nails Factory sempre proposa les últimes tendències en serveis, tècniques i productes.

Per aquesta temporada de tardor-hivern, a Nails Factory han presentat un seguit de productes econòmicament molt assequibles i promocions d’allò més engrescadores. Pel que fa als productes, és possible elegir d’entre més de 200 colors d’esmalt, per un preu de només 4,50 euros la unitat. Per menys de 5 euros també es poden adquirir les sempre necessàries tovalloletes dissolvents, amb acetona, les quals, asseguren la hidratació i nodreixen les cutícules de la unga.

En referència als serveis, aquí és on les actuals propostes prenen encara més relleu. Així, donar més llargada i més resistència a les vostres ungles és possible per només 15,90 euros, tant si es treballa sobre ungles noves com si es volen retocar les anteriors ungles acríliques. Pel mateix preu també reconstrueixen aquelles ungles mossegades i donen vida a les anomenades ungles gel. Així mateix, acolorir les ungles de forma semipermanent, amb esmaltatge Geils, és possible per només 9,90 euros.

Aquesta temporada no ho dubtis: reserva’t una estona de calma i deixa’t cuidar tant els teus peus com les teves mans. És recomanable demanar cita, trucant a un dels dos telèfons disponibles: el 872266291 o el 655676502. En definitiva: apropa’t a Nails Factory Figueres, per deixar-te cuidar i gaudir dels seus professionals!