Maribel Camps, 20 anys d’experiència en infermeria

Entrevistem a la infermera i dietista responsable de la consulta d’infermeria Maribel Camps, situada al carrer Vilafant, 9, 1er pis, de Figueres. L’horari d’obertura és de dilluns a divendres, de 8h a 13h i de 15h a 20h, els dimarts i els dijous de 8h a 15h. Contacte al telèfon 972 67 40 67 i a l’email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Com ha sigut la seva trajectòria professional?
Fa 20 anys que soc infermera de formació: tenia una interinitat a la Cellera de Ter, vaig treballar a l’hospital Trueta de Girona i a l’hospital de Figueres, d’instrumentista i de PD, de practicant de poble. Després vaig començar a fer formació en medicina alternativa, dietista, acupuntura de dieta i cura de peus.

Quins serveis ofereix?
Principalment fem tractaments de salut i bellesa, per aprimar i de recuperació de malalties. Realitzem dietes personalitzades, massatges, drenatges limfàtics, cura de peus, acupuntura.

Quina és la utilitat de les tècniques que fa servir?
El drenatge limfàtic es fa per aprimar i per a casos d’intervencions quirúrgiques, tractament de varius, liposuccions i altres malalties. L’audiocupuntura és acupuntura amb agulles per aprimar, les plaques també. El dermosònic està indicat per a tractar la cel·lulitis de les cames. La pressoteràpia s’utilitza per aprimar i per a afavorir la circulació eliminant el líquid de les cames. El Galileo és una plataforma d’oscil·lació, on 10 minuts representen 5 quilòmetres correguts.

Hi ha alguna promoció?
Sí, aquesta primavera comencem amb la promoció de plaques per aprimar i dermosònic per la cel·lulitis de cames.