Tot en cosmètica, maquillatge i complements a Perfumeria Marcó de Figueres

Miquel Marcó és el gerent de la botiga situada al carrer Girona, 12 de Figueres.

Quina és la seva funció a la Perfumeria Marcó?
Soc el gerent des del 2016. La botiga va obrir amb els meus pares l’any 1931 i jo vaig començar a treballar amb ells l’any 1983. Als seus inicis era perfumeria i ganiveteria, la ganiveteria va desaparèixer i, actualment, ens dediquem a la perfumeria i complements.

Quins serveis ofereix?
Productes de cosmètica, maquillatge i complements. Productes per a la cura facial, per a la cura corporal, de bellesa, cosmètica facial femenina i masculina, tractament capil·lar, accessoris de maquillatge, productes de perfumeria.

Quines són les noves tendències?
Els productes fixadors de maquillatge, els il·luminadors i els que produeixen l’efecte lífting.

Quins són els productes amb més demanda?
La demanda és molt variada: productes d’alquímia de cosmètica natural, essències, complements, cosmètics, olis essencials, de bany, capil·lars, corporals, per massatges, after shave, gels, cremes, regals, perfums, etc, però els bàsics que es venen en general són les cremes hidratants, esmalt d’ungles i pintallavis.

Hi han ofertes?
Sempre tenim ofertes, al sector de les perfumeries hi ha molta inestabilitat de preus i això ens obliga a treballar amb un màrqueting molt actiu.

Què és el que més li agrada de la seva professió?
El tracte amb la gent, quan et dediques al comerç t’ha d’agradar el tracte social i vendre, és un tret característic que comparteixo amb el meu equip.

PERFUMERIA MARCÓ
C. Girona, 12
17600 Figueres, Alt Empordà
www.perfumeriamarco.com