Bimara: un lloc per cuidar-te i relaxar-te

La Marina Prats és especialista en temes emocionals, terapèutics i de benestar. Treballa amb tot tipus de tècniques i productes naturals, els usos dels quals són sovint desconeguts.

Darrere de Bimara Teràpies Naturals s’amaga el nom de Marina Prats Fornés, quiromassatgista, naturòpata, reflexòloga i auriculoterapeuta. Des de fa gairebé 10 anys es troba immersa en el món de la bellesa, la cosmètica i la cura personal.

“És un món professional intents i interessant on contínuament aprens, sempre t’has d’anar formant”, comenta la Marina, que d’aquesta manera aplica les tècniques més noves i naturals. “Bimara és un lloc on relaxar-vos i cuidar dels vostres temes emocionals, terapèutics i de benestar”. Així, realitza serveis com quiromassatges, massatges relaxants, anticel·lulítics, pílings, ayurvèdics, massatges amb oli d’espelma…

El quiromassatge és una de les seves especialitats: “Amb aquest tipus de massatges descontracturants se solucionen contractures musculars, lumbàlgies, la cefalea i també són òptims per preparar la musculatura per esportistes, així com moltes altres patologies”. La Marina treballa sempre amb olis vegetals i, segons el problema en qüestió, també utilitza altres tipus d’olis essencials: “M’agrada personalitzar cada tractament, cadascú és diferent i cadascú necessita un producte i una tècnica diferent”.

És molt recomanable, per tant, conèixer Bimara, centre ubicat al carrer Mestre Llandrich de Vilanant, per tal d’establir la sempre necessària connexió amb el propi cos. Cada mes es proposen noves i interessants promocions, dirigides sempre a tot tipus de públics. Preneu nota: bimaraterapia és el nom que podeu trobar a les xarxes. Hi connecteu?

Bimara