Míriam Monteys

Míriam Monteys, directora de Qualia Centre Wellness, obre un consultori online per assessorar en benestar i hàbits saludables.

“El confinament ens ha allunyat de les persones, i ara que comencem a sortir, ens hem de protegir de tothom... Aquesta situació ens ha fet veure més que mai que ne- cessitem el contacte físic amb les persones. Ens agrada l’escalfor i el tacte de la pell. I és que la pell és l’òrgan més gran que tenim!”, explica la Míriam Monteys.

Des de Qualia Centre Wellness estan pendents de poder obrir la zona d’aigües, però mentrestant ja poden fer massatges amb cita prèvia. “Hem detectat la necessitat de les persones de sentir-se bé. Abans venien perquè estaven estressats per una vida massa accelerada. Però hem vist que aturar-nos tampoc ha estat la solució... Per tant, l’estrès o l’angoixa o l’ansietat no és només fruit d’una vida accelerada, sinó d’una forma de funcionar interna, que no és coherent amb la nostra naturalesa, segurament més pausada i amb un ritme més proper a la natura que no pas al que ens hem construït”.

És per aquest motiu que la terapeuta i directora del cen- tre ha posat en marxa un consultori online (miriammon- teys.com) per assessorar en benestar interior i hàbits saludables. “Portar una vida equilibrada i amb unes ruti- nes i hàbits d’alimentació adequats per a cadascú ens acosta cada cop més a sentir-nos en pau i viure tranquils fem el que fem”, afirma. “Ens hem allunyat tant dels nostres ritmes naturals que molt sovint no sabem el que necessitem. La saviesa milenària de l’Ayurveda, la medicina de l’Índia, ens dóna les pautes perquè ens hi acostem un altre cop. Recuperar l’equilibri és més fàcil del que sembla, perquè tenim una intel·ligència orgànica innata que sap el que ens convé. Només cal estimular-la i deixar-la que ens porti cap al nostre autèntic benestar”.

Es pot demanar una visita online de 15 minuts gratuïta per valorar cada cas a través del whatsapp 657 033 242.