Estefania Sánchez és l’encarregada de Nails Factory, extensa franquícia amb més de 100 espais arreu del territori; a Figueres, al carrer Nou número 4

- Comenta’ns, breument, el teu dia a dia:
En primer lloc, procuro fer bé tot allò que representa ser mare, esposa i amiga. I laboralment puc presumir que treballo d’allò que m’encanta: cuidar les meves clientes i estar al càrrec del meu negoci. Les dues coses formen el repte que em marco diàriament, per tal de portar a casa la gratitud d’haver acabat la jornada fent unes ungles, unes celles i unes pestanyes havent ofert el millor de mi.

- Té dificultats, avui dia, una dona per tenir responsabilitats en una empresa?
Opinaria més aviat que no. Amb ganes, qualsevol dona, si està capacitada, pot portar el lideratge d’un negoci, arribant així al cel tot superant qualsevol obstacle que es presenti pel mig.

- Com defineixes la conciliació familiar, un dels temes més de moda actualment? Tens temps per a tu i als teus, tot i les teves obligacions laborals?
Si bé és veritat que és un terme recurrent, personalment prefereixo no donar una opinió gaire extensa ni subjectiva, atès que no hi estic completament ni a favor ni en contra del que se sol dir al respecte. Ras i curt, actualment no és impossible compaginar un negoci i una família: si bé arribes esgotada al final del dia, també l’acabes satisfeta després de sentir-te realitzada com a dona, mare i professional.

- En referència a Nails Factory, per què algú ha de confiar en vosaltres? Què destaca respecte a la resta de negocis del sector?
Abans que cap altra cosa, cal comentar que tots els nostres productes són 100% lliures de substàncies nocives, com poden ser el Metil Metacrilat i Mequinol. A més, cap d’ells ha estat testat amb animals. Pel que fa al perso- nal, com a encarregada, puc afirmar que tots ells estan altament qualificats per oferir el millor servei i fer que cada clienta gaudeixi d’una manicura i pedicura perfectes.