Dr. Joan Cruz

El centre oferirà pràcticament tots els serveis relacionats amb l'especialitat, centrant-se especialment en el rejoveniment facial integral. També s'oferiran tractaments corporals com és el cas de l'obesitat, cel·lulitis i el greix localitzat

Com es diu el nou centre d'obrir a Empuriabrava?

El nou centre que obrirà les portes a Empuriabrava es dirà Clínica de Medicina Estètica del Dr Joan Cruz Bartolome. Sóc un professional amb més de 25 anys d'experiència en el sector de la medicina estètica, amb col·laboracions tant en l'àmbit nacional com internacional. També sóc metge consultor a diferents empreses farmacèutiques del sector i Màster en medicina estètica.

Quins serveis oferirà?

La clínica oferirà pràcticament tots els serveis relacionats amb l'especialitat, centrant-se especialment en el rejoveniment facial integral, mitjançant diferents tractaments que potencien l'efecte global. Es tindran també en compte els tractaments corporals com és el cas de l'obesitat, cel·lulitis i el greix localitzat. Estarem en contacte amb un cirurgià plàstic de reconegut renom pels casos de cirurgia estètica.

Quin equip professional treballarà en el centre?

En principi, seran el Doctor Joan Cruz i l'auxiliar d'infermeria Liliana Huertas.

Com són els tractaments actuals d'estètica?

Els tractaments actuals de la medicina estètica permeten que el pacient es reincorpori immediatament a la seva activitat quotidiana, sense patir els efectes secundaris de la cirurgia. Són mínimament invasius i amb resultats visibles i naturals des de la primera sessió.

Quins són els serveis més demandats?

Els serveis més demandats acostumen a ser el botox, tractament d'arrugues, remodelació labial integral, tractament de marques i taques de la cara, així com la flaccidesa facial i l'acumulació de greix facial, bàsicament a la papada, la caiguda del cabell, la dieta proteica i la cel·lulitis.

Quins avantatges aporten els tractaments d'estètica a la qualitat de vida dels clients?

Se senten millor amb ells mateixos, i per mi és un honor poder ajudar-los a aconseguir la imatge que volen tenir.

Hi haurà alguna oferta o promoció d'obertura?

A l'inici hi haurà un descompte del 10% pels clients que ho hagin vist a la promoció de la revista. I si a la primera visita aporten un altre pacient, totes dues tindran un descompte d'un 15%. Aniran sortint diferents pacs de tractament, que si es duen a terme tindran també un descompte addicional.

TRACTAMENTS DE MEDICINA ESTÈTICA

- Botox
- Remodelació labial
- Bioplàstia facial
- Augment de llavis
- Rinomodelació
- bioestimulació amb Plasma (PRP)
- Mesoteràpia facial amb vitamines
- Lifting per fils de Tracció
- Lífting de Celles
- Teràpia d'Inducció de col·lagen
- Tractaments anti caiguda capil·lar
- Tractament de les Ulleres
- Peelings antienvelliment i Taques facials
- Tractament de l'acne
- Sudoració excessiva
- Mesoteràpia corporal
- Intralipoteràpia
- Esclerosi vascular
- Dieta PRONOKAL

DR Joan Cruz 02