Del 2 a l’11 d’octubre torna EmpuriaTApes a Castelló d’Empúries i Empuriabrava

La quarta edició d’EmpuriaTapes se celebrarà enguany el mes d’octubre amb l’objectiu de dinamitzar la gastronomia del municipi i promoure i fomentar activitats en una època de l’any que permet als visitant gaudir del ric entorn natural i patrimonial del nostre municipi. El canvi de dates farà coincidir EmpuriaTApes amb la Ruta de l’Art, però s’ha considerat que serà enriquidor per les dues propostes.

La Guàrdia Urbana de Figueres ha sancionat 683 persones per no portar mascareta

La Guàrdia Urbana de Figueres ha interposat 683 denúncies a persones per no utilitzar la mascareta a la via pública, norma d’obligat compliment des de finals de juliol.

Figueres aprova el projecte per a l’ampliació de les càmeres de videovigilància a la zona centre

S’instal·laran 8 càmeres més que se sumen a les 25 que hi ha actualment a la ciutat. El pressupost d’execució és de 67.269 euros.

La Fira del Vehicle d’Ocasió (FiraVO) se celebrarà del 2 al 4 d’octubre

Tindrà un total de 15 expositors, 26 marques oficials representades i 6000 metres quadrats d’exposició al Recinte Firal

Arrenca la versió 2.0 de la XIII edició del Festival Còmic de Figueres 2020

Propostes d’humor diàries de dimecres fins a diumenge. Una projecció de cinema, i, per aquest ordre, Guillem Albà, Pepa Plana, Peyu, els monòlegs d’El Soterrani i Quim Masferrer.

Figueres renova l’aplicació mòbil 'Figueres Millora'

S’ha renovat la imatge i s’ha millorat i coordinat la gestió interna. També s’ha incorporat una nova tipologia d’incidència, la de “vehicle possiblement abandonat”.

Figueres fa reformes per tal d'adaptar les escoles a l'inici d'un curs escolar marcat pel covid-19

S'adaptaran les escoles per tal que es puguin mantenir les mesures de seguretat requerides. Paral·lelament, es realitzen treballs de millora habituals.

Obertes inscripcions per a la Ruta de les Tapes i Fira de la Cervesa

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses obre la convocatòria per als bars i restaurants que vulguin inscriure’s a les diferents campanyes gastronòmiques que es realitzaran a Roses durant la tardor.

Fisersa posa en servei un bus gratuït entre mercats

S'iniciarà el dijous 27 d'agost i funcionarà tots els dijous de mercat. Farà el recorregut entre la plaça de la Font Lluminosa i el recinte firal i unirà els dos mercats amb una freqüència de quinze minuts. El servei de bus serà gratuït i funcionarà de 8 a 13h.

La Policia Local de Roses renova equips informàtics i la sala de control de càmeres

L’Oficina Tècnica de la Policia Local de Roses ha renovat els equips informàtics i la sala de control de càmeres de les seves dependències. Amb aquesta inversió, l’equipament es modernitza i s’adapta a la important digitalització que l’Àrea de Seguretat Ciutadana ha experimentat durant els darrers anys, amb la incorporació de nous programes que permeten una àmplia connectivitat i ofereixen un servei més ràpid i eficaç.

L'Ajuntament de Figueres, la DO Empordà i els cellers participants decideixen ajornar la Mostra del Vi de l'Empordà al 2021

Degut a la situació actual és impossible celebrar la Mostra amb normalitat i per això s'opta per celebrar-ho el juny del 2021. A l'octubre s''organitzarà una proposta per posar en valor els vins de l'Empordà a la ciutat. La decisió ha estat acordada per l'Ajuntament de Figueres, la DO Empordà i els cellers participants.

Figueres reobre el mercat de la roba aquest proper dijous amb totes les mesures de seguretat

El mercat tornarà a realitzar-se al recinte firal amb control d'accés i amb totes les mesures de seguretat.

La Fundació Salut Empordà impulsa el primer assaig clínic propi

Parteix de la hipòtesi que el paracetamol endovenós que porta àcid acètic com a excipient és més dolorós que els que contenen altres excipients. Tindrà una mostra de 120 pacients que hagin estat intervinguts en el Bloc Quirúrgic de l’Hospital de Figueres i durarà tres mesos aproximadament.