La Biblioteca de Figueres convida a tres editores de referència de l'edició independent a Catalunya per parlar sobre llibres i literatura

Maria Bohigasde Club Editor, Laura Huerga de Raig Verd i Elisabet Riera de Wunderkammer seran a la Biblioteca de Figueres el 5 de març en una xerrada que s’emmarca dins els actes del Dia Internacional de les Dones.

El Consell Comarcal dedica la jornada Nos+Altres a la perspectiva intercultural en la intervenció social

Aquest dimecres un total de 50 professionals de l’àmbit de la intervenció social han participar en la 12a edició de la Jornada Nos+Altres, que anualment organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres, amb el suport de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat.

L’Ajuntament de Roses compra la casa Rahola Berga i la destinarà a Arxiu Municipal

L’Ajuntament de Roses ha adquirit la casa Rahola Berga, situada a la plaça Catalunya de la població, per destinar-la a equipament públic. Concretament, l’edifici allotjarà els serveis de l’Arxiu Municipal de Roses, situat actualment en un local del carrer de la Mainada que no disposa de la superfície ni condicions suficients. El preu de taxació i compra ha estat de 848.000 €, import provinent del romanent de tresoreria assolit pel consistori el passat any.

Millora urbana del nucli de Roses amb connexió per a vianants entre els carrers Tarragona i Trinitat

Aquesta setmana s’inicien a Roses les obres per al condicionament i urbanització del solar existent entre els carrers Tarragona i Trinitat, les qual tenen per objecte millorar la connectivitat de vianants entre aquests dos espais i completar l’esponjament i la millora urbana d’aquest sector del nucli de la població, iniciat l’any 2016 amb l’enderroc de dues finques existents. Els treballs tenen un cost de 53.766 € i duraran 5 mesos.

Recomanacions de l’Oficina del Consumidor de l’Alt Empordà per a la campanya de carnestoltes

Des de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor de l’Alt Empordà, de forma coordinada amb l’Agència Catalana del Consum, es fan públiques un conjunt de recomanacions i consells, adreçats a tots els consumidors en general, a tenir en compte durant la campanya de Carnestoltes.

La Societat Espanyola de Cardiologia distingeix l'Hospital de Figueres en insuficiència cardíaca

Per primer cop, la Unitat d’Insuficiència Cardíaca ha rebut el segell de SEC-EXCELENTE. És l’únic centre comarcal de la demarcació de Girona reconegut amb aquest estàndard de qualitat.

La Xocolatada Solidària de Garrigàs recull 725 € que es destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu

El municipi de Garrigàs ha celebrat aquest cap de setmana la segona Xocolatada Solidària per a la investigació del càncer infantil.

'Parlar en públic sense por i generant impacte', primer acte dels Matins amb la Xec

"Parlar en públic sense por i generant impacte", nom de la xerrada que ens va oferir l'especialista en comunicació interna i externa, Irene Compte, el passat divendres 15 de febrer al Museu de l'Empordà.

L’Hospital de Figueres dobla la superfície dedicada a la rehabilitació dels usuaris externs

La nova sala fa més de 600 metres quadrats, que se sumen als 400 que té l’actual espai de rehabilitació del Centre Sociosanitari Bernat Jaume. L’entrada en funcionament d’aquesta zona permet reorganitzar el servei i, a curt termini, reduirà la llista d’espera. Compta amb un apartament adaptat pioner a la demarcació i amb tecnologia puntera.

Agnès Lladó es reuneix a Ginebra amb la secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira

L’alcaldable republicana de Figueres i altres representants d’ERC intercanvien amb Rovira experiències del dia a dia municipal.

Curs sobre prevenció d’addiccions en l’àmbit educatiu

El Programa de Prevenció de Drogodependencies de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb Serveis Educatius de l’Alt Empordà està oferint el curs de formació sobre “Prevenció de les addiccions en l’àmbit educatiu. Estratègies i Eines”.

Una cançó i videoclip creats per joves de Roses centren la campanya 'Per Carnaval no tot s’hi val' d’enguany

L’Ajuntament de Roses presenta aquest matí el material i programació de la campanya “Per Carnaval no tot s’hi val” d’enguany, una projecte nascut l’any 2012 per informar i conscienciar els joves i la població en general entorn als perills que comporta el consum d'alcohol i drogues.

La Policia municipal de Castelló d'Empúries ja llueix la nova uniformitat de les Policies Locals de catalunya

Adopta els criteris marcats per Interior la Generalitat de Catalunya que també s'estan aplicant als Mossos d'Esquadra.