La Festa de la Verema, aquest mes, a Cistella

La diada, que la Denominació d’Origen Empordà organitza cada any en un poble diferent, se celebrarà aquesta vegada el dissabte dia 25 d’agost a la tarda.

Cinc euros per fer realitat un projecte de gran envergadura

Fa ja uns mesos, des de Protecció Civil de Port de la Selva, s’estan venent uns clauers per finançar el nou centre pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Espelt Viticultors  inicia les Nits de Vins a Sant Pere de Rodes

Els vespres d’estiu el monestir de Sant Pere de Rodes ens convida a parlar i gaudir dels vins. Seguint un nou recorregut, les estances del monestir ens parlen del seu passat vinícola i ens descobreixen un dels secrets més ben guardat de Sant Pere de Rodes: l’antic art dels monjos de fer vi. Cada nit, un celler vinculat amb la història del monestir ens presentarà els seus vins i cada vi s’acompanyarà d’una elaboració culinària feta pel restaurant del monestir amb productes locals del Port de la Selva.

Santa Llogaia d’Àlguema lluirà les banderetes de Festa Major els dies 21 i 22

L’exitosa caminada de 5 km estrenada l’any passat es torna a repetir en aquesta edició, amb inscripcions anticipades. La resta del programa, en general, segueix la línia dels anys anteriors.

2a Festa del Riu a Pont de Molins

Els veïns de Pont de Molins enguany es tornen a concentrar entorn del riu Muga, amb la tradicional baixada d’ànecs, el diumenge 22 de juliol. A més, al centre de la vila, arrossada popular, mercat d’artesania i trobades de vehicles clàssics.

Tres dies de festa a l’Armentera per celebrar Santa Cristina

Els dies 20, 21, 22 i 24 els armenterencs i les armenterenques s’implicaran a fons amb la seva festa major, la que se celebra cada mes de juliol, tal com ens explica Meritxell Ibarz, Regidora de Cultura.

Un estiu més, música de qualitat al Castell de Llers

Per cinquena vegada, durant cinc dissabtes, els amants de la música podran gaudir de bons ritmes, en un entorn històric i cultural consolidat.

Fem, entre tots, que l’Ariadna pugui lluitar pels seus somnis

El diumenge 22 de juliol, a la Plaça Catalunya, tots tenim una cita important.

El Pont Fest, per la Festa d’Estiu de Pontós

Aquest 2018, el programa de la festa major comptarà amb un eclèctic festival de música, el divendres 27, des del vespre fins ben entrada la nit.

Del 16 al 25, magnitud d’actes per la Festa d’Espolla

Carles Lagresa, l’alcalde, satisfet mentre es repassa el programa, ens parla de la gran llista d’actes previstos abans de Sant Jaume, patró del poble.

Rock i la prestigiosa Montecarlo a la festa major de Masarac

Els veïns de Masarac ja tenen a punt la seva Festa Major, que serà els dies 7 i 8 de juliol.

Calvet inaugura el desdoblament de la C-260 a Vilatenim

Calvet posposa abordar amb l'Estat el 'greuge històric' de l'N-II fins que Torra s'hagi reunit amb Sánchez.

L’exposició 'Els Dalí de Figueres' rep més de 5.000 visitants durant els dos primers mesos

La mostra, que es va inaugurar el 28 d’abril al Museu de l’Empordà, aprofundeix en les vides dels familiars del geni figuerenc i posa al descobert la complexitat dels Dalí i de les seves relacions. S'han programat visites guiades a l'exposició tots els dissabtes de juliol i agost a les 6 de la tarda.