2a Festa del Riu a Pont de Molins

Els veïns de Pont de Molins enguany es tornen a concentrar entorn del riu Muga, amb la tradicional baixada d’ànecs, el diumenge 22 de juliol. A més, al centre de la vila, arrossada popular, mercat d’artesania i trobades de vehicles clàssics.

El penúltim diumenge de juliol, el poble de Pont de Molins seguirà complint amb la tradició: si bé la Festa del Riu sumarà la seva segona edició, la famosa baixada d’ànecs se celebrarà per vuitena vegada. La majoria d’actes estan pensats per convocar a famílies, des de petits fins a gent gran, com la bicicletada familiar, primera activitat programada, a les 9.

Posteriorment, el mitjà de transport que entrarà en escena serà el caiac, amb divertides passejades programades al llarg del riu. Cap a l’hora del vermut, música amb la Trempera Grallera i concentració d’andròmines flotants, just abans de la ja consolidada baixada d’ànecs. Tot plegat farà venir la gana que quedarà resolta amb l’arrossada popular al pavelló, amb possibilitat de comprar tiquets anticipadament i el mateix dia.

Havent dinat, les activitats seguiran amb el llistó ben alt. Primerament, qui s’atreveixi podrà gaudir del divertit futbol de bombolles humanes i, en segon lloc, del sempre original Holi Festival, amb festa de l’escuma inclosa. El Professor Dona conclourà la diada, amb una entretinguda animació de ball. Josep Fuentes, l’alcalde, valora satisfet el programa, afirmant que “és molt positiu que hi hagi activitats per a tota la família i es pugui gaudir del paisatge i del riu que rega el poble”.

A més, durant tot el dia hi haurà un mercat d’artesania ubicat al carrer de la Muga. També, una jornada de portes obertes als Forns de Calç de l’Amiel, una interessant concentració de 600 i la Gran Trobada Motera al pàrquing de l’ajuntament.

Veure la PROGRAMACIÓ AQUÍ