Santa Llogaia d’Àlguema lluirà les banderetes de Festa Major els dies 21 i 22

L’exitosa caminada de 5 km estrenada l’any passat es torna a repetir en aquesta edició, amb inscripcions anticipades. La resta del programa, en general, segueix la línia dels anys anteriors.

La gent de Santa Llogaia d’Àlguema us espera un any mes a la seva festa d’estiu, la qual tindrà lloc un cop sobrepassat l’equador del mes de juliol. David Bahí, l’alcalde, ens descriu algunes de les activitats més importants, com la caminada del dissabte, que enguany sumarà la seva segona edició: “L’any passat, els 5 km proposats van tenir molt bona resposta. Aquest any, abans de tancar el programa, la gent ja ens preguntava per aquesta activitat. Confiem, doncs, que torni a ser un èxit”. Les inscripcions es mantenen obertes fins al dia 20, a les oficines de l’ajuntament.

Les activitats del dissabte continuaran a la tarda, en primer lloc amb una festa de l’escuma pels més menuts i, en segon lloc, amb ball de festa major amb el grup Kirtana, davant l’ajuntament. Mateix grup i mateixa ubicació que l’any passat. Seguidament, la nit s’allargarà, amb música de Lao a Lao i el dj, que s’encarregarà de tancar la nit.

En referència al diumenge, el programa compta amb el sempre imprescindible ofici solemne abans de dinar, juntament amb les sardanes. La cobla Els Rossinyolets seran els escollits per aquesta edició.

Tota la PROGRAMACIÓ AQUÍ