La Salle Figueres rep el primer premi del projecte 'Kids Change The World'

Dimarts 30 d’octubre l’escola la Salle Figueres va rebre el primer premi del projecte “Kids Change The World” amb el repte “Les Piscines del Futur” organitzat per a la fundació per a la Creativació, entitat que fomenta l’educació de la creativitat, la innovació i el talent dels infants. Aquesta entitat proposa als nens i nenes participar en un concurs on poden desenvolupar totes les seves capacitats creatives per inventar solucions als reptes del futur.

Aquests reptes van dirigits als alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles que treballin les capacitats creatives i innovadores dels seus alumnes. Les millors idees són portades a la realitat gràcies a la col·laboració dels anomenats “padrins”, empreses que col·laboren amb la fundació.

En aquest cas els alumnes que realitzen primer d’ESO a l’escola, han rebut un xec de 800 euros gràcies a l’empresa “Fluidra” que va apadrinar el repte. El Repte Real que ens proposava “Fluidra” era convertir, canviar, i innovar les piscines convencionals, per les piscines que trobarem en el futur. Els criteris de selecció de la proposta guanyadora, han estat la factibilitat, la utilitat i la Innovació. Els diners del premi han anat destinats a millorar l’equipament del laboratori de robòtica de l’escola per continuar potenciant la creativitat i descobrir i desenvolupar el talent dels alumnes.