Borrassà engega el mes nadalenc amb la seva FM de Sant Andreu

Xavier Oliveras ens convida a gaudir dels actes, a banda de compartir-nos altres aspectes municipals destacats dins d’aquestes darreres setmanes d’any.

Hi ha tradicions que no es perden, entre elles els caps de setmana de festa major, que omplen els calendaris dels empordanesos durant tot l’any. A Borrassà, enguany, la festa major de Sant Andreu donarà la benvinguda al darrer mes de l’any, abans de pensar i endinsar-se en les especials festes nadalenques. Serà el cap de setmana dels dies 1 i 2 de desembre.

“De nou, des del consistori, la intenció és que tothom pugui gaudir d’aquest cap de setmana festiu, des dels més petits fins als més grans”, expressa Xavier Oliveras, vicealcalde i tresorer del municipi. De nou, qualitat musical i actes per a tots els públics, com s’aprecia en el programa. En aquesta edició, la novetat serà la Festa Jove, durant la nit del dissabte, amb el grup empordanès Poker i posterior discomòbil.

Tanmateix, abans de travessar la frontera del novembre, cal destacar que al poble també hi ha previstes altres activitats amb molt de pes: per exemple, la jornada lúdica amb dinar a benefici de la Marató de TV3, organitzada pel col•lectiu +60Borrassà, o la cursa “Trail Creixell Empordà”, des de l’associació de Veïns i Amics de Creixell.

Quant a novetats municipals, cal dir que Borrassà ha passat de tenir un desfibril•lador a tenir-ne dos. Ara, a banda del que ja hi havia al centre cultural, el camp de futbol compta amb un segon aparell. Un altre fet destacat té a veure amb l’app municipal. L’aplicació oficial de l’Ajuntament opta a la 12a edició dels Premis E-Tech 2018, els quals busquen la millor iniciativa dins l’àmbit de l’administració local. Un dels elements destacats d’aquesta app és que els veïns tenen accés directe a l’estació meteorològica, la qual està funcionant perfectament des de la seva posada en marxa a principis del 2017.